Mevrouw Mia Joosten

Mia Joosten op 84-jarige leeftijd overleden
Op 24 oktober 2006 is Mia Joosten overleden. Zij heeft de respectabele leeftijd van 84 jaar bereikt. Een belangrijk deel van haar bevlogen bestaan was gewijd aan het uitdragen van liefde voor de kunst. Daardoor werd Galerie Mia Joosten in de afgelopen 22 jaar een begrip.
In het besef dat de kunst langer duurt dan het leven wilde zij de voortgang van haar levenswerk garanderen. Daarom had Mia de leiding over de galerie enkele maanden geleden al overgedragen aan Dirk den Hartog. Die heeft de taak met toewijding en respect op zich genomen. Samen met Floor Jurgens gaat hij de door Mia zorgvuldig opgebouwde relatie met kunstenaars en cliënten continueren. Zij gaan de galerie met haar naam en stijl voortzetten.
Omdat Mia zelf nog volop betrokken was bij de voorbereidingen voor de aanwezigheid van haar galerie op de Pan in Amsterdam, van 19 t/m 26 november 2006, zullen wij deze gelegenheid aangrijpen als eerste stap in de voortzetting van de relaties. Daarom ook hopen wij u in onze stand (nr. 46) te ontmoeten. Uiteraard onder het genot van kunst die ertoe doet.
Dirk den Hartog, Floor Jurgens, Hein-Jan Keijser en Philip Brink