Het Viereijken Gilde

Fotografie en beeldbewerking Het Viereijken Gilde – De Stillevens

Tijdloze Stillevens Geschreven met het Licht van Nu

Het Viereijken Gilde bestaat uit vier vakmensen die hun sporen hebben verdiend in de wereld van de fotografie. Al meer dan dertig jaar produceren zij werk van nationaal en internationaal gevierde kunstenaars en fotografen. U heeft zeker hun producten al eens aanschouwd, zonder dat u zich daarvan bewust was.
Het Viereijken Gilde heeft de krachten gebundeld en maakt nu gezamenlijk een serie kunstwerken  van eenzelfde hoogwaardige kwaliteit. De reeks ‘De Stillevens’ onderscheidt zich door zijn tijdloze schoonheid en eenvoud. Met het licht van alle eeuwen en perfectie tot in het kleinste detail vormen deze hedendaagse meesterwerken een verademing voor het oog en een oase van stilte in een tijd waarin wij geen tijd meer lijken te hebben.
De vier gildelieden halen in deze stillevens het beste in elkaar naar boven en weten zo de kijker ervan te overtuigen dat perfectie een trap is zonder hoogste trede.
Het Viereijken Gilde bestaat uit:

Bram van Beuzekom - fotografie en beeldbewerking
Folkert Datema - fotografie en beeldbewerking
Hein Megens - Projectbegeleiding en Beeldbewerking
Frits Tijbout - Print en Finishing

Alle foto's zijn verkrijgbaar in de diverse maten en in oplage van 6. Enkel het groot formaat (93 x 140 cm) is uniek. (Wel in een versie met één muisje en één versie zonder muisje!)