Galerie Mia Joosten t/m 26 augustus @ Galerie BMB Kerkstraat 129 A te Amsterdam

Uw galerie/kunsthandel voor klassieke, moderne & hedendaagse kunst.
Galerie Mia Joosten organiseert exposities, met zowel gevestigde als (jonge) hedendaagse kunstenaars, op bijzondere locaties door héél Nederland.
Galerie Mia Joosten stelt u in de gelegenheid kunstwerken uit zakelijk of privé-bezit aan te bieden tegen aantrekkelijke voorwaarden. Indien u een verkoop of consignatie overweegt, op zoek bent naar een specifiek kunstwerk of werk(en) wil laten taxeren kunt u contact met ons opnemen: contact

Nieuwe werken in de collectie van: Pieter Defesche, Gène Eggen, Marcel van Hoef, Ger Lataster, Lei Molin, Krikor Momdjian en Jaap Wagemaker.

Wij zijn op zoek naar: schilderijen van Rob Brouwers, tekeningen en aquarellen van Kees van Dongen, tekeningen en aquarellen van Marlene Dumas, schilderijen van Lucebert, zeefdrukken van Andy Warhol, o.a. 'Details of Renaissance paintings, Birth of Venus' (1984) complete set van 4.


​​​​​Zomer expositie 'Abstracten' t/m zaterdag 26 augustus: 

Een Internationale expositie met prachtige abstracte schilderijen van de Nederlandse kunstenaars ARMANDO & JUDITH OSBORN, de in voormalig Joegoslavie geboren en nu in Nederland woonachtige schilder PETAR TUSKAN & de Duitse schilder SERGE VALLBERG. Wederom zijn wij te gast bij Galerie BMB, Kerkstraat 129 A te Amsterdam. Expositie tot en met zaterdag 26 augustus, geopend van donderdag t/m zaterdag van 12.00-18.00 en uiteraard op afspraak.

Tijdens de zomerexpositie is de collector's edition van de nieuwe monografie van Peter Tuskan te koop. Voor slechts € 500,- kunt u een van de 20 originelen paneeltjes (op een formaat van 40 x 30 cm of 30 x 40 cm) verwerven die Petar speciaal voor deze uitgave gemaakt heeft. De nieuwe monografie verschijnt later dit jaar.